SDG Vlaggendag 2021

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de tweede editie van het SDG vlaggencampagne op 24 en 25 September 2021.

Op 25 September is het precies zes jaar geleden dat de wereld de Sustainable Development Goals (SDG’s) omarmde, 17 doelen die ons leiden naar een meer inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving in 2030. De SDG’s zijn essentieel voor een herstel dat leidt tot groenere, meer inclusieve economieën en sterkere, veerkrachtigere samenlevingen. Door deel te nemen aan de SDG vlaggencampagne geef je uiting aan je engagement voor de SDG’s en de 2030 Agenda.

Partners die sinds september 2020 bij Global Compact NL zijn aangesloten, krijgen deze SDG-vlag nog van ons cadeau zodat je die de 24ste kan laten wapperen op je hoofdkantoor. Partners die vorig jaar al hebben meegedaan worden gevraagd om nogmaals mee te doen en eventueel de campagne uit te breiden naar andere vestigingen in binnen- of buitenland. Door de vlag te hijsen op bedrijfskantoren in het buitenland, kunnen bedrijven hun commitment aan de SDG’s op nationaal en internationaal niveau tonen. Bent u hier enthousiast over dan kunt u hier uw SDG-vlaggen bestellen.

Naast de fysieke zichtbaarheid van al deze vlaggen, streven we naar een sterke virtuele aanwezigheid. Meer informatie over de campagne vind je hier: SDG vlaggencampagne 2021  of je kan onze SDG Campagne Manager Mijke Klein Teeselink via kleinteeselink@gcnetherlands.nl contacteren.