2021 Global Forum for Responsible Management Education – 9th PRME Assembly

Het initiatief “Principles for Responsible Management Education” (PRME) van de United Nations Global Compact organiseert het 2021 Global Forum for Responsible Management Education – 9e PRME Assembly.

Sluit u aan bij business leaders om de toekomst van bedrijfs- en managementonderwijs vorm te geven en de wereldwijde acties te ondersteunen die helpen bij het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s).

Wanneer: 16-17 juni 2021

Waar: Virtueel op Hopin

Het virtuele PRME Global Forum, dat dit jaar samen met de 2021 UN Global Compact Leaders Summit wordt gehouden, zal een platform bieden voor samenwerking en successen te vieren en best practices binnen de gemeenschap te belichten, een update te geven over de nieuwe bestuursstructuur en strategische richting, en de belangrijke rol van het hoger onderwijs bij het behalen van de SDG’s te verkennen. Enkele sessies dit jaar zijn:

  • Focus sessies voor PRME Chapters, Werkgroepen, Decanen, Champions, Partners en meer
  • Sessies met betrekking tot duurzame financiering, rankings, sectoroverschrijdende partnerschappen en meer
  • Student-led sessies over de waarde van op duurzaamheid gericht onderwijs in het opbouwen van competenties voor de toekomst en aankondiging van student-engagement initiatieven
  • Plenaire vergadering over de blauwdruk voor de integratie van SDG’s in businessscholen
  • Diverse tracks en parallelle sessies met betrekking tot belangrijke thema’s die van belang zijn voor de bredere PRME-gemeenschap (bv. klimaatverandering, gendergelijkheid, bedrijfsleven voor mensenrechten, en meer)

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar globalforum@unprme.org

Datum

16/06/21
Expired!

Organisator

Organized by PRME
Register link is coming soon

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *