• Home
Datum:
11.28.2017 3:00 pm - 5:30 pm

Beschrijving

Programma
Aanvang 15.00 uur
-Welkom door voorzitter André van Heemstra Global Compact Netwerk Nederland

Pitch Blueprint for Business Leadership on the SDGs door Cor Marijs van Vivid. Hoe wordt uw bedrijf een leider in het nemen van actie ten behoeve van de SDGs?Vivid schreef de door UNGC in New York gepubliceerde Blueprint for Business Leadership on the SDGs. Wat betekent deze tool voor u in uw praktijk?

Wat kunnen we leren van de Leaders Summit in New York? 3 perspectieven:
- Frederike Stikkelbroeck, bestuur Global Compact Netwerk Nederland, blikt terug op de Leaders Summit en deelt haar ervaringen o.a. over de Blueprint;   
- Johannes de Geus, bestuur Global Compact Netwerk Nederland en directeur Cinop gaat in op de nieuw op te zetten SDG Academy binnen UNGC en wat die SDG Academy concreet voor ons betekent op weg naar 2030.
- Pieter Hemels, ceo van Hemels van der Hart, neemt ons mee in de wereld van de ‘World Benchmark Alliance’ en hoe die benchmark ons gaat helpen om op koers te blijven richting 2030.

Met voldoende ruimte voor Q&A’s en discussie onder leiding van de secretaris.

Ook horen we meer van onze Young Professionals! In twee groepen werken ze enthousiast binnen Global Compact Netwerk Nederland aan realisatie van de SDGs. Wat is hun stand?

Uitreiking van de nieuwe publicatie ‘Global Challenges, Dutch Solutions, ondernemers en hun inzet voor de SDG’s’ die we als Global Compact Netwerk Nederland samen met VNO-NCW en MKB-Nederland eind september lanceerden tijdens de SDG Impact Summit.  

Tafeltjesdiscussie: het zelf toepassen van de gepresenteerde tools. Waar staat u in 2030?  

17.30 uur Afsluiting en Netwerkborrel

Aanmelden nodig via: deze link

Commentaren